Nichita Danilov ne-a facut de ras la Festivalul Eminesciana 2013 de la Straseni din R.Moldova

In urma cu ceva zile am fost la Festivalul de Muzica si Poezie "Eminesciana - 2013", editia a XXVII-a care s-a desfasurat in orasul Straseni din Republica Moldova. Toate bune si frumoase mai putin reprezentantii Romaniei in persoana poetului Nichita Danilov. Acesta a reusit rara performanta de a citi agramat niste poezii care se potriveau cu atmosfera ca nuca in perete. In plus sa spui despre ele ca erau proaste este deja o apreciere.

Sters, agramat, citind sincopat si fonfait poezii kilometrice despre second-hand asa a aratat un personaj care a detinut diverse sinecuri prin ambasada Romaniei la Chisinau si acum in ICR Chisinau care pe drept cuvant nu avea ce cauta acolo sa vorbeasca din partea Uniunii Scriitorilor! E o palarie prea mare pentru dumnealui.

Oare cand vom reusi si noi ca diversii reprezentanti ai romanilor sa se ridice la nivelul asteptarilor. Pentru cei din jurul meu a fost un soc sa vada cine vorbeste din partea Romaniei dar mai ales cum vorbeste. Pacat si rusine "reprezentant" de second-hand!
Mai nouă Mai veche