Primaria Braila locul unde dinozaurii inca traiesc

Povestile recente petrecute in Primaria Braila unde secretarul nu a putut trimite documentele referitoare la contestatia pentru bulevardul Dorobantilor pentru ca i-au ars pe birou de la o tigare constituie ultima picatura a incompetentei.

De mai multi ani Primaria Braila e un fel de adapost al dinozaurilor care sub mandatul primarului Aurel Simionescu nu numai ca nu sunt exterminati dar chiar infloresc si se dezvolta. Inteleg ratiunile politice dar dincolo de ele avem nevoie de profesionisti.

Sunt sigur ca daca s-ar organiza concursuri "pe bune' iar in comisii nu ar fi "profesinistii" din Primarie ar putea veni o multime de tineri sa ocupe functii de necupat, unde dinozauri politici isi fac veacul.

Idea sinistra care circula la Casa Alba cum ca unii "profesionisti" nu ar fi de clintit e falsa. In domeniul privat exista mult mai multa competenta decat in primarie pe mult mai putini bani. Plus ca un angajat privat nu isi permite sa "uite" cum e regula prin primarie sa faca "anumite" lucruri. Ar fi un somer proaspat mai mult decat instantaneu.

Ultima mare migratie a dinozaurilor spre functii importante din primarie trebuie sa inceteze. Faptul ca cineva e functionar public nu ii acopera incompetenta.Si functionarii publici pot fi pusi sa plateasca pentru greselile lor, si ei pot fi retrogradati si mai ales isi pot pierde acea calitate! E nevoie doar de vointa sau de 1000 de braileni furiosi care sa le arunce cu pietre in geamuri pentru a intelege sa nu isi mai pot bate joc de oamenii si asa saraciti punandu-le in carca taxe si costuri pe care nu le merita.

editorial pe InfoEST, http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=386472982
Mai nouă Mai veche