Cum sa iti duci mortu' la groapa in Romania

Sunt sigur ca printre fatucile de la TV sunt destule care au avut in familia lor vre-un mort. Sunt sigur ca l-au tratat cum se cuvine. Au facut toate randuielile cuviincioase si intr-un final au lasat pamantul sa acopere cosciugul fiintei mult iubite.

Ce sunt si mai sigur este ca nu au fost acolo diversi necunoscuti care sa le arate in public "chilotii" mortului sau sa huiduieasca familia pentru ca au pus cosciug de brad si nu de lemn de tec. Nici nu a fost nimeni sa le bage in gura microfoanele si nici nu a fost nimeni care apoi sa barfeasca in cel mai jegos mod moartea fiintelor ce tocmai le-au dus pe utimul drum.


Ei bine asta s-a intamplat familiei regizorului Sergiu Nicolaescu. O multume de tampiti si de tate s-au apucat sa isi dea cu parerea despre o chestie PRIVATA! Filmele lui Nicolaescu sunt publice, cuvintele lui din parlament sunt publice dar viata lui, a nevestei lui, a copiilor daca a avut sunt PRIVATE! El nu a fost premier, presedinte sau seful vre-unei camere sa zicem pentru ca viata lui privata sa fie pusa pe acelasi nivel cu cea publica.

Mi-e mie rusine de nesimtirea unora incepand cu Vadim Tudor si sfarsind cu Dana Grecu de la Antena 3! Chiar le-a pierit cel mai elementar bun simt? Chiar au devenit atat de plini de sine si de prostiile pe care le debiteaza zilnic pentru a nu mai vedea unde e limita?

Din ce in ce mai multi oameni in Romania fac o confuzie grava intre ceea ce priveste viata publica si ce a privata. E o confuzie bine strunita de tabloide si de asa zisele televiziuni de stiri care numai stiri nu prezinta. E o confuzie venita din proasta educatie si mai ales din sustinerea in media a acesteia. Ei bine mai e cazul sa le aducem aminte ceea ce si fac in aceste randuri.

Sa va fie rusine pentru mediatizarea groteasca a acestui trist eveniment pentru familie in primul rand si pentru noi in calitate de beneficiari ai muncii regizorului Sergiu Nicolaescu.

editorial pe InfoEST.ro
Mai nouă Mai veche