Omul cu garaju'

Traian Basescu minte si cand respira. Ultima lui minciuna ar fi ca el vorbeste dintr-un garaj! Omul cu constitutia in spate nu vede realitatea nici daca il pocneste in fata! Si cred ca aceasta e ultima deformare pe care ar mai trebui sa si-o permita acest personaj. Asa cum pozeaza drept un cetatean simplu, cu tricou si Logan la poarta asa incerca si cu garajul sa induca lumea in eroare despre adevarata realitate. Nu e un cetatean simplu, nu a fost niciodata.

A trait mereu din banii publici! Tricourile lui sunt scumpe iar un cetatean simplu daca ar vinde unul ar avea cu ce sa traiasca familia lui timp de o luna. Nici cu Loganul nu e o poveste adevarata. Il scoate la inaintare doar atunci cand trebuie sa dea bine in poze. I nrest masinile scumpe de protocol sunt preferatele dumnealui.

Ar fi bine ca omu cu garaju' sa primeasca un cadou de timp liber. Sa poate sa se duca pe mare cu ce vapor vrea el sa ne lasa ca suntem tare ocupati cu problemele noastre si nu mai avem timp de glume proaste si hahaieli gajiite. 

editorial pe Infoest.ro
Mai nouă Mai veche