Politica maghiarului cumpatat

Am aflat cu surprindere deunazi ca in posesia Consiliului Judetean Harghita se aflau o serie de utilaje care sunt specializate pentru interventii pe timp de zapada. Ungurul cumpatat care a facut un proiect european prin care le-a achizitionat in numele Romaniei a hotarat ca nu se face sa le dea cu imprumut romanilor prosti care mor sub zapada de 5 metri.

Nu era pentru el important ca cineva murea. El s-a gospodarit si ca omu gospodar ce era nu dadea bunul lui altora mai ales ca aceia nu faceau parte din scaunul lui si nici nu prea intelegeau limba lui
mongoloida.

Acest eveniment arata pana unde a ajuns imputirea si cretinismul UDMR-ului care in acesti ani au tot inoculat vrajba si identitatea diferita pentru cetatenii romani care fac parte din minoritatea maghiara.

Oare s-ar mai simti gospodar prostul din fruntea CJ Harghita daca judetul lui nu va mai primi nimic de la bugetul de stat? Ca daca ma uit bine de 20 si ceva de ani judetul lui doar primeste bani de la noi astia, romanii prosti platitori de taxe, sa se gospodareasca el ungureste. Nu ar fi mai bine sa ii spunem si noi stop la finantari sa vedem ce dracu va mai gospodari in saracia lui?

Aceasta atitudine antiromana vine dupa inca o initiativa cretina a UDMR-ului anume aceea de a creste salariile cu 10% a functionarilor statului ROMAN care vorbesc limba minoritatilor!!!

Pai acelor minoritati care nu au bunul simt de a invata limba de stat - si aici ma refer in special la cea maghiara ca nu am auzit turci sau lipoveni sa nu stie romana sau sa nu o vorbeasca atunci cand au de-a face cu institutiile statului - nu le-ar fi rusine sa mai beneficieze de statutul de cetatean roman? Nu le este rusine pentru aceste discriminari si drepturi dincolo de orice limita a normalului pe care le tot solicita UDMR-istii?

editorial pe Infoest.ro
Mai nouă Mai veche