Ciuma portocalie

Sunt satul de argumentele pe care diversi incompetenti din guvernul Boc le aduc in spiritul "dialogului" cu poporul care i-a lovit subit in ultima vreme de cand scaunele lor se clatina puternic. Deunazi un ministru de externe, o adevarata sugativa bugetivora toata viata lui imi explica mie contribuabil tabacit de taxe si impozite cum trebuie sa ma duc la munca.

Un alt intretinut al clasei politice portocalii dl Funeriu, agramatul ministru al invatamantului, facea apologia dialogului cu protestatantii dar in acelasi timp punea cateva sute de kilometri intre ei pentru un dialog nu e asa mai "eficient".

Insusi Emil Boc batea campii cu "sa trecem impreuna prin criza". Pai sa vadem cum trecem: la presedintie in ultimii ani nu a fost creste de de buget sub 20%, anul trecut fiind de 40%! Acum astept argumentele trecerii "impreuna" prin criza.

Miliardari portocalii legati ombilicat de licitatii aranjate, de cumetrii politice imi fac apologia economiei de piata, economie pe care ei insusi nu au descoperit-o decat cand functia politica i-a ajuns!

Sunt satul de mincinosii portocalii care ne cred prosti, inculti, slabi pregatiti cum sunt ei insusi. Domnilor portocalii noi facem afaceri pe baze clare platim taxe si suportam dobitocia statului pe care il conduceti prost! Noi va platim prin taxe si nu mai dorim ca incompetenta sa fie ascusa de carnetul de partid portocaliu! E clar?

Si inca ceva care ma infurie: manipularea grosolana la care se deda acest guvern Boc care a ajuns sa folosesca estimarile private - vezi cazul Coface -atunci cand ii folosesc drept realitati economice! Nu va mai ajung cifrele cosmetizate sa minitit poporul? Sa vedem ce dezastru economic lasati in urma dle Boc si el se vede dupa Marte: mii de procese pe rol, mii de abuzuri economice de la pensionari, fosti bugetari, armata, jandarmerie, invatamant si sanatate pana la firme private! Toate aceste plati le vom suporta noi ca beneficiu al "competentiei" dumneavoastra portocalii.

Ultimul lucru care ma enerveaza: cretinismul cu ardeleanul ponderat. Pai daca toti ardelenii ar fi asa ca Boc de mult tara asta s-ar fi dus de rapa.

editorial pe InfoEST
Mai nouă Mai veche