KFC Braila povestea unui succes neasteptat

In momentul inaugurarii noii zone de food din Promenada Mall Braila in data de 1 aprilie 2011 a fost deschis si primul KFC din Braila. Daca il privim mai cu atentie vom observa ca acesta este mai mic decat un KFC obisnuit.

Practic cei de la KFC nu au vrut sa riste cu Braila si au implementat in mall cel mai mic concept al companiei. De ce au facut acest lucru? Pentru ca din studiile facute de ei reiesea ca un KFC clasic nu ar rezista si nu ar avea vanzari.

Dupa 6 luni de la inaugurare KFC Braila este un succes in vanzari! Pozitionat strategic exact pe culoarul spre patinuar si Cinema City fast food-ul nu poate fi ocolit. Acum ma intreb daca au avut un asa succes in mall de ce compania nu se extinde si in oras? Ei bine nu o va face pentru ca nu are incredere in ..Braila, in puterea de cumparare de aici si in structura populatiei imbatranita.

Acum ca avem un KFC asteptam si un McDonal's si de ce nu alte companii din domeniu. Macar in acest sector sa intram si noi in randul oraselor normale daca in rest nu se poate.

articol publicat in www.infoest.ro
Mai nouă Mai veche