TVA-ul si iesirea din recesiune

Presedintele Traian Basescu a sustinut la o conferinta organizata de Ziarul Financiar cum ca modificarea TVA-ului a fost o eroare politica.

De la inaltimea functiei sale se scuza si acuza PDL-ul si Curtea Constitutionala de prostiile sale. Nu mai este necunoscut publicului ca de fapt in PDL singura vointa care conteaza este a lui. Deci aruncarea pisicii moarte in curtea altora nu tine in acest caz.

Iesirea din recesiune a fost chipurile intarziata de aceasta masura spune Basescu. Bine ca a ajuns si el acum la aceasta concluzie la care ajunsese toata floarea economistilor nostri inainte de punerea in aplicare a ei!

Intarzierea de care vorbeste presedintele este de fapt incompetanta sa si a guvernului Boc de a naviga prin criza. In loc sa caute sa nu tulbure si mai mult economia romaneasca ei de fapt chiar asta au facut cu o fervoare demna de cel mai mare dusman al Romaniei.

Acum arata cu degetul si se plange in loc sa faca ceea ce este pus sa faca : sa demita incompetentii pe care ii tine in brate si apoi sa isi dea demisia pe motiv ca este incapabil sa fie presedinte.

Din criza vom iesi tot singuri cu conditia ca Basescu si oamenii lui sa nu mai incerce retete economice miraculoase.

articol publicat pe infoest.ro
Mai nouă Mai veche