Eurostat ne suspecteaza de minciuna statistica

Eurostat ( institutul de statistica a UE ) ne suspecteaza ca am transmis informatii eronate. Interesant este ca o astfel de situatie a mai avut si Grecia care a mintit pentru a atinge criteriile de trecere la moneda euro. In cazul aceleia s-au luat masuri legate de supravegherea suplimentara.

E de asteptat ca si Romania sa intre in aceeasi categorie. Practic UE ne spune ca mintim in statistici. Cu alte cuvinte minciuna este o politica de stat!

Nu stiu de ce Eurostat a luat in discutie doar doua companii de stat si nu pe toate. Deasemenea nu stiu de ce nu au facut referiri si la arieratele pe care guvernul Boc le creeaza cu o frenezie demna de sfarsitul lunii.

Prin rectificari aiuritoare de bugete locale sunt primarii care au investitii terminate dar neplatite de anul trecut, sunt companii care asteapta luni de zile pentru a primi TVA-ul, sunt mii de romani care au castigat in instanta despagaubiri, sunt profesori care isi vor primi drepturile salariale castigate in instanta peste 2 ani si tot asa.

O astfel de politica de stat este pierzanie curata!
Si ne mai miram ca ne suspecteaza unii ca ii mintim....
Mai nouă Mai veche