Guvernul taie tot

In disperare de cauza si fara a avea la baza alt principiu decat cel de a "nu da" guvernul Boc s-a pus pe taiat de unde prinde si de unde poate, fara nici o logica si fara nici un fundament.
.
Dupa ce ca doresc sa taie salariile bugetarilor cu 25% si pensiile cu 15% acum se uita si la indemnizatiile de urmas, la pensiile de urmas, la alocatiile de mama, la indemnizatia de nastere, la ajutorul primit de veterani !!!!????!!!! si se gandesc printre altele sa creasca si contributia la fondul se asigurari de sanatate de la 10,4 % la 14%!
.
Toate masurile descrise mai sus nu sunt decat agitatii disperate de a stopa hemoragia bugetara.
.
Din pacate primul ministru nu se uita unde trebuie.De exemplu Cancelaria primului ministru ( adica a lui) a terminat fondul de achizitii pe 2010 care era mai mare ca cel pe 2009! Avem doua ministere care fac acelasi lucru cel al Finantelor si cel al Economiei, avem alte ministere care nu prea mai au obiectul muncii cum ar fi cel al agriculturii dar si peste 50 de agentii de stat la care inca nu am reusit sa determin cu ce anume se ocupa dar in mod sigur au angajati pedelisti bine platiti!.
.
Curajul micului Boc e dat de sustinerea presedintelui Basescu care a preferat sa savureze o sticla de whisky in spatele usilor aparate de jandarmi de la Palatul Cotroceni in loc sa iasa in fata poporului revoltat! Halal responsabilitate, halal solidaritate!
.
Astazi privim cu nostalgie la suta de lei a lui Ceausescu si cum se stie el a fost impuscat cand a dat nu cand a luat!
.
Mai nouă Mai veche