Vremea incompetentei

Romania pare inamolita intr-o mare de incompetenti pornind de la guvern si pana la "expertii" din diverse domenii.
Am intalnit oameni modesti, buni profesionisti care muncesc corect si din greu pentru o bucata de paine. Din pacate din in zi ma lovesc de tot mai multi incompetenti care prin agresivitatea pozitiei lor nesustenabile acopera si bruma de profesionisti care mai exista. Incompetenta creste pe degradarea invatamantului de toate gradele. Ea e agresiv promovata politic pentru ca astfel e singura cale pentru un incompetent de a realiza si el ceva daca pe fortele proprii nu a reusit atunci de ce sa nu fie "suflat " din spate politic.
.
Imi este scarba pe zi ce trece de degradarea umana la care a ajuns Romania. Am devenit in toate si in tot o tara de manelisti. Mentalitatea de secretar de partid a ajuns politica de stat iar teapa si toapa regula de baza.
.
Uneori ma intreb de unde atata incompetenta intr-o populatie totusi limitata. Nu era in firea noastra de a fi superficiali, inconstienti la posibilele urmari si nepasatori fata de semeni. E o alta Romanie urata care acopera cu spurcaciunea ei adevarata Romanie profunda si simpla.
.
E vremea incompetentei.
.
Mai nouă Mai veche