Romani deja destepti

Romania este o tara a miracolelor.
Daca nu ar fi fost ar fi trebuit inventata.
Danut Ungureanu in volumul „ Romani deja destepti” descopera prin pastile de o pagina minunata si fascinanta Romanie. Pana autorului atinge cu suflul ei tot ceea ce razbate dintr-un oras aglomerat si hidos ca Bucurestiul. Pornind de la o intamplare din autobuz sau de la o certa cu vecinul Ungureanu duce ideile dincolo de normal aratandu-ne de ce suntem unici.
Logica si europenismul nu isi au locul in aceste pastile de un umor de multe ori cotropitor.
Aparut ca un supliment al saptamanalului „Banii nostri” de unde dupa ultimile zvonuri autorul inca isi mai ia salariul , cartea surprinde mai intai prin coperta alba sparta de imaginea a cinci personaje care in loc de capete au fiecare cate un bec ecologic in diverse faze de iluminare. Raspunsul la intrebarea despre poza autorului vine pe ultima pagina unde il veti recunoaste in singurul bec cu barba !
Scrisul este simplu si natural iar intamplarile de cele mai multe ori e posibil sa le fi trait si dumneavoastra dar sigur nu le-ati privit din latura lui Ungureanu !
„Romanii dejea destepti” arata prin faptul ca a fost publicata ca autorul nu a ajuns inca in top 300 si de aceea mai are timp sa mai si scrie si mai mult decat atata sa ne incante.
O carte destinata cititorilor posesori de IQ ridicat dispusi la umor.
Mai nouă Mai veche