Discutii ca sa discutam

Intr-un acces de constitutionalitate presedintele jucator a invitat la palatul Cotroceni partidele politice parlamentare pentru discutii.
Au intrat pe rand la primul om in stat reprezentatii PSD, liberalii, democratii, ungurii, conservatorii si reprezentantii minoritatilor nationale.
Nu stiu sa fi fost cineva de le PRM.Daca au fost scuzele mele iar daca nu, sigur nu au avut nimic de pierdut.
PSD si PNL dupa asa zisa consultare cu Basescu au dezvaluit presei ca nu convenit nimic si ca a fost o intalnire unde fiecare si-a spus punctul de vedere.
PD a tinut-o langa cu alegerile anticipate si cu acest prilej i-a mai dat ocazia presedintelui impartial si al tuturor romanilor sa se mai bata pe burta cu vechii colegi.
UDMR a avut o delegatie numeroasa din care se ivea capul ministrului comunicatiilor mirat si el de acuzatiile ce i se aduc dar mai ales de pozitia presedintelui in ce-l priveste.Nici ei nu au discutat cine stie ce.
PC a venit si cu o propunere de rezolvare a crizei politice si anume demisia locatarului intalnirii . Presedintele, ca un adevarat om politic ce este a tratat-o cu un sictir imoral. Poate de aceea conservatorii s-au consultat doar 15 minute cu Basescu. Oamenii lui Voiculescu nici nu s-au asezat bine in fotolii ca au trebuit sa-si ia la revedere de la matelotul cotrocenist.
Grupul minoritatilor nationale a aratat ca spijina guvernul ceea ce era de asteptat dar nu era subiectul discutiei cum s-ar spune. Cred ca daca printr-un miracol un partid al chinezilor de origine romana ar ajunge la guvernare sigur grupul minoritatilor ii va da spijinul sau neprecupetit.
Toata acesta sarabanda de intalniri ca sa fie discutii s-a desfasurat pentru a vedea lumea ca Basescu ‘ se consulta’ deci e un presedinte constitutional.
Ne-am saturat de discutii ca sa discutam.
Mai nouă Mai veche